Wie zijn we

MERITIUS is de groepering van vijf advocatenkantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Bergen en Namen en heeft de vorm aangenomen van een Economisch Samenwerkingsverband (E.S.V).

Onze advocaten zijn zich méér en méér gaan toeleggen op bijzondere rechtsdomeinen, zij kunnen daarbij rekenen op elkaars kennis en een gecoördineerde samenwerking.

Zij verdedigen niet alleen hun cliënten voor allerlei rechtbanken, maar verlenen ook bijzonder waardevolle adviezen aan grote en kleine ondernemingen over het ganse land en de Europese Unie. Wij beantwoorden hun pertinente vragen met efficiënte oplossingen en boeken goede resultaten.

Wij kunnen dan ook stellen dat onze kantoren een eerste klasse reputatie verworven hebben in de bedrijfswereld en aanzien worden als zeer betrouwbare teamspelers.

MERITIUS is behulpzaam in alle soorten zaken zoals het eigendomsrecht, het sociaal recht, het contractenrecht, het aannemingsrecht, het vennootschapsecht, het intellectueel recht, schadeloosstelling, machtsmisbruik, namaak, betwistingen tussen vennoten en bestuurders, etc.

Maar wij hechten steeds meer belang aan een preventieve bijstand bij het opstellen van contracten, vennootschapsstructuren, bedrijfsovernames en vereffeningen.

MERITIUS is aangesloten bij het Europees netwerk Cyrus Ross International E.E.I.G., met kantoren in bijna ieder land van de Europese Unie en meer dan 200 advocaten.

Vraag ons vrijblijvend naar onze wijze van berekening van erelonen en kosten. Zo krijgt u vooraf een idee van het kostenplaatje.

Meritius